Hallo! Fijn dat je wil meedoen met de Buurtluisteraar.

Buurt-watte? Met deze kalender voor oktober luisteren we naar de stem van 50.000 gezinnen over diverse thema’s in hun buurt: van winkelen tot groen, van ontmoeting tot verkeersveiligheid, en van sport tot kindvriendelijkheid.
Elke twee dagen is er een filmpje waarin een Bekende Vlamingen het thema voorstelt en jou een vraag stelt. Zo geef je heel oktober lang je mening over jouw buurt. Dankzij de mening van jou en je buurtgenoten krijgen wij zicht op wat er leeft in de Vlaamse en Brusselse buurten.
In 2024 gaan we aan de slag met alle resultaten om zo de Vlaamse en Brusselse buurten, ook die van jou, nog meer te doen bruisen! Doe je mee?

Natuurlijk doe ik mee! Onze papieren kalenders zijn helaas allemaal de deur uit, maar we bieden je graag twee alternatieven:

1. Digitale deelname.

Hierbij ontvang je van ons in totaal 17 mailtjes: een startmailtje, 15 keer een mail met één filmpje en bijhorende vraag, en een mailtje met de resultaten. Wat wij van je nodig hebben? Je naam en je mailadres, dat is alles. Schrijf je hier in.

Meld je hier aan:

2. Liever op papier?

Hier vind je een vereenvoudigde versie van de kalender om te printen en aan je frigo, deur, boekenkast … te hangen. Door de QR-codes te scannen of naar de links te surfen, kan je het filmpje bekijken en de vragen beantwoorden.

Alvast bedankt om je stem te laten horen!